Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

Galejan, Fest & Konferens

TACK FÖR ATT DU BESÖKER OSS

JUST NU KAN VI INTE TA EMOT NYA BOKNINGAR

VI HOPPAS SNART VARA TILLBAKA

- KOLLA HEMSIDAN - HÄR KOMMER INFON!!

Välkommen till Galejan, Fest & Konferens som under 23 år drev Göteborgs Nations Festvåning. Vi har stor erfarenhet av alla slags fester och konferenser.

Privatperson eller företag, student eller inte, hos oss är alla välkomna. I den fantastiska festvåningen med högt i tak och utsikt mot domkyrkotornen har vi tagit emot upp till 300 sittande eller 500 minglande. Middag, företags-event, pub-kväll, disputation, födelsedagsfest, mässa, klubbträff - You name it!

Vi har legat centralt i Uppsalas studentnationskvarter, ett stenkast från Universitetet och Domkyrkan. Med vår möjlighet att ta upp till 300 sittande i Festvåningen och med egen gård samt en stor scen med tillhörande loge har vi varit en av de större festvåningarna i Uppsala.

Till mindre sällskap har vi erbjudit Bakfickan, en mysig lokal med plats för upp till 60 sittande gäster.

Konferens - Bröllopslokal - Julbord Uppsala | Galejan

Bröllop

...en stor dag man alltid minns 

Att gifta sig är nog en av de finaste tillfällen i livet man vill dela med sina nära och kära.
Vi har lång erfarenhet att ta hand om Er och Era gäster denna viktiga och stora dag.
 
Det är så otroligt mycket man ska tänka på när man ordnar ett bröllop och just denna dag ska man ju helst hinna njuta av nuet - inte behöva tänka på allt praktiskt som ju faktiskt är en nödvändighet för att det ska bli en lyckad fest.
 
Hos oss kan Ni tryggt överlämna ansvaret för mat, porslin, dukning, blommor, servering, ev. underhållning, ljud- ljus, bar och inte behöva ägna en tanke åt städningen dagen efter.